Детайли: Борче Ристовски

Модният дизайнер Борче Ристовски не обича да говори за себе си, но след като видяхме София Вергара да носи рокля на модната му къща Beyond по време на Американските кънтри награди, нямаше как да не го потърсим. По време на церемонията миналата седмица популярната латиноамериканска актриса беше отличена като една от най-добре облечени личности на събитието, включително от сп. Glamour и блога на Перез Хилтън.

"Нямахме идея, че тя е избрала наша рокля. По принцип продаваме свои модели в магазин в Лос Анджелис и тя просто е харесала един от тях. Нещо подобно се случи и с Шанън де Лима, съпругата на Марк Антъни, която ни откри онлайн", казва Ристовски, роден преди 28 години в Македония и по-точно градчето Македонска каменица.

Той завършва моден дизайн в Националната художествена академия и малко след това, през 2011 г., заедно с Добромир Киряков основава "насочената само към определен тип жени" марка Beyond. Наскоро двамата поставиха началото на още една линия – G Spot. "Ние не се предлагаме сами. Също така никога не си поставям цели. Оставям нещата да се случат сами и се състезавам само със себе си.

www.beyondfashionhouse.com

Още от Капитал