Най-важен е персоналът

Барманът и миксолог Душан Зарич за честите грешки и новите тенденции

Душан Зарич напуска раздираната от войни Югославия през 1995 г. и заминава за САЩ с мечтата да работи в НАСА. Точно тогава администрацията на Бил Клинтън ограничава възможностите за стаж и младият сърбин се насочва към доста по-земна професия. В момента той е един от най-утвърдените бармани и миксолози в Ню Йорк. По-рано това лято той гостува* в София за семинар, в който представи своята визия как един бар или ресторант трябва да се управлява и кои са новите неща в областта днес.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал