На крак и на сърце

Хората, храната и атмосферата на три пазара в Лондон

Статията е част от новия брой на сп. "Бакхус"

Няколко часа след сутрешния дъжд тази събота в Лондон въздухът е кристално чист. Толкова, че можеш да проследиш всеки аромат до източника му, все едно навиваш кълбо прежда. Какво да бъде за обяд – пад тай в омлет, баба гануш с прясно изпечен хляб, кутия за из път от Египет или Етиопия?


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал