Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Да уточним в началото: Old is New не е ресторант в традиционния смисъл. Това е пространство, в което има дизайн, сантимент, семейни истории и добра улична храна, като започнем с хот-дога.
Проектът е на Андре Токев и дъщеря му Елиза, като по думите на Токев тук той само е ударил едно рамо на концепцията за менюто например, но кухнята се води от Димо Димов.
Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
2 коментара
Що за тъпня? Колко ли комплексиран злобен цайс със селски комплекси требва да си за да сложиш подобно чуждо име?
До коментар [#1] от "rgc28533844":
Онези от By the Way са същите маскари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.