Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Брънчът напоследък е на почит в софийските заведения – като започнем от One more bar, където е под формата на шведска маса, минем през Мotto и стигнем до "Плюс това" с тематичните късни закуски. Общото между всички тях е, че се предлагат само в събота и неделя.
В "Старата госпожа", новото заведение на ул. "Оборище" 18, брънч се сервира всеки ден от 8 до 16 ч. Менюто включва яйца "Бенедикт", бухти с пудра захар, боровинки и крем маскарпоне, козуначени пържени филии и др. "Бухтите са по стара рецепта на баба ми", казва управителката Габриела Анеглова (собствениците са Емил Аргиров и Станислав Лазаров, Станислав е собственикът и на Catch a’Mack.) По думите й освен на типични български рецепти тук залагат и на "международни неща, които са ни харесали по време на нашите пътувания". Като например предложенията в основното меню извън брънча – кубински сандвич с дърпано свинско месо или сандвич с пиле, къри и кимчи. В основното меню ще откриете още шест салати и картофи с табаско.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове