Networking Premium открива петата си локация в Пловдив

Така се превръща в първата национална мрежа от споделени офис пространства в страната

Веригата Networking Premium ще предостави възможност на хора със свободни професии, предприемачи и иноватори да работят заедно в най-голямото работно споделено пространство, което ще отвори врати тази пролет в Пловдив. Коуъркинг е съвременен начин на работа, при който хора, развиващи се в различни сфери, споделят ежедневието си и обменят опит заедно. В духа на емблематичния пловдивски квартал "Капана", създателите и дизайнерите на Networking Premium ще преобразят една от централните сгради срещу Халите на "Главната" в сърцето на града.

Сградата е исторически паметник на културата и е свързана с една от най-старите аристократични пловдивски фамилии, занимаващи се с търговия. Последно използвана като галерия за модерно изкуство, сега триетажната сграда ще запази външният си вид, но ще преобрази духа си.

На първия етаж, непосредствено до входа, ще е разположена рецепцията. Вторият етаж представлява отворено пространство с големи прозорци от двете страни на сградата, в което ще са разположени масивни дървени маси за големи и малки екипи.

Естествена растителност, типичните мебели на бранда, зони за релакс и бизнес срещи, зала за събития, конферентни зали, кафене и множество творби на изкуството ще допринасят за творческата атмосфера на споделения офис. Третият етаж се състои от самостоятелни офиси, както и от споделени стаи за гейминг, зали за отдих с музикални инструменти, книги и занимателни игри. Мястото ще е отворено 24 часа, 7 дни в седмицата, в унисон с останалите локации от веригата.

Предприемачите зад този проект са Емил Шекерджийски - създател на Networking Premium, Офир Енглин - израелският им партньор, и Трифон Михайлов - българският партньор и създател на популярното стартъп състезание #Pitch2Pitch.

"Видяхме, че голяма част от нашите членове прекарват уикендите си в Пловдив", споделя Емил Шекерджийски. "Искаме да създадем ново пространство, което да комбинира лежерния бохемски живот и начин на работа на местните хора и строгата работна култура, приета в Израел, така че да могат да бъдат постигнати големи резултати. Освен това работим и ще работим с индустриалната зона в Пловдив, като създаването на иновативен хъб. Пространството ще е домакин на поредица от лекции, водени от лидерите на локалната индустрия, ще се даде място и за излагане на техните иновативни продукти и проекти." А най-нетърпеливите могат да запазят своя споделен офис още сега на www.networking.space.

Още от Капитал