Как се става номер едно в Добрич
Повече от 10 години добричкият ресторант Villa di Poletta е едно от най-емблематичните заведения в града


Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
През 1932 г. в края на Добрич имало хан. Четири поколения и близо 90 години по-късно гледката на същото място не е много по-различна - същият хан се е превърнал в елегантен семеен хотел с ресторант, който вече 10 години е едно от най- разпознаваемите и популярни места както сред местните, така и сред гостите на града. Успешният път на Villa di Polleta започва в Добрич, но е силно повлиян от Италия и САЩ, където собственикът Богдан Богдев е работил като готвач. "Когато отваряхме Villa di Poletta, мислехме, че комбинацията от добра храна, добър сервиз и приятна обстановката са много подходящи за Добрич, за България и за местния вкус като цяло", споделя Богдев. "Сега разбираме, че правилните продукти, приготвяне на храната и поднасяне могат да се помнят цял живот", допълва той.

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
1 коментар
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.