Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Като правило повечето от участниците в "Мастър шеф" накрая правят свой ресторант. Такова било намерението и мечтата на Красимир Низамов, но кой днес отваря ресторант, ако още утре ще му кажат да затвори? Решението му се оказа Fōku.
Fōku е заведение за азиатска улична храна. Предложенията в менюто са такояки, къри и тамагояки - това е пределно ясната визитна картичка за новото място на "Раковски", пред което почти винаги има чакащи.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
1 коментар
Кърито е много зле.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.