Ново място: "Гастро кръчма и бакалия 1920"

Шкембе и свински ушички, сготвени както трябва, за тук или за вкъщи

1920, част II. Café 1920 с големите си витрини и пищни закуски в последните две години привлича нова публика към Лъвов мост и предизвиква известно културно възраждане на региона. Продължението на концепцията отвори врати през юни в кв. "Лозенец" под името "Гастро кръчма и бакалия 1920". То замества старото заведение на същите собственици, Tempero.

"Детската ми мечта беше да си отворя кръчма, където да мога да ям това, което аз обичам: шкембе чорба, свински дроб, телешки дроб, свински ушички. Все ястия, с които всички сме израснали под някаква форма, не са закусани, лесни са, достъпни са, цените са нормални", разказва съоснователят на заведенията и финалист в третия сезон на MasterChef Димитър Димитров.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    fst51598363 avatar :-|
    Nevena Stoilova
    • + 4

    Там където има безкрайно меню, обикновено нищо не става за ядене.

    Нередност?
Нов коментар