Ново място: Sorrento Pizza & Grill
Може би най-добрите спагети "Карбонара" в София се предлагат тук


Рослава Куманова

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Бурата е свежо италианско сирене, което произхожда от Южна Италия. Неслучайно е кръстено така - Buratta на италиански означава маслен. Най-често се прави с краве мляко, тъй като то е по-разпространено и по-евтино от биволското. Сиренето бурата буквално се топи в устата - представлява моцарела, която се оформя на торбичка и се пълни със сметана. След това буратата се увива в листа от билката асфодел. По тях лесно може да се разбере дали сиренето е прясно.

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
2 коментара
Изглежда безумно.
До коментар [#1] от "Nevena Stoilova":предпочитам качествената храна пред "много стилната" обстановка с груби келнери и лоша кухня. Попадала съм на много такива места, вервайте ми
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.