Pasta mia

Класическа италианска кухня в La Pastaria

     ©  Антон Попов

Ресторантът

La Pastaria

ул. "Бигла" 56, София

тел. 02/ 962 32 75

риключението на сетивата в La Pastaria започва още с влизането в ресторанта - през стая с нисък таван и карирани покривки до красива градина с изкуствени водопади, разположена няколко стъпала по-ниско.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    Avatar :-|
    Р

    Любезните сервитьори веднага ни донесоха менюто и листа с вината и аз останах поразена от огромното разнообразие от храни и вина (някои от тях са бутилирани специално за ресторанта).

    Това може да се каже за всички ресторанти навсякъде по света при добро желание. За какъв зор трябва да четем как някой отишъл и си поръчал брускети за пет лева и те му били вкусни? Рубриката "Гурме" в "Дневник" помните ли? Там имаше преживяване, финес, експеримент, ерудиция - тук някой пише кво ял. Ехо? Да се събудите, нещо?

    А и тези "листове с вина" и "топинги"! Ако авторката е чужденка, предполагаемите редактори на това, хм, (с)писание, не са... или?

    Нередност?
  • 2
    Avatar :-(
    Леля Славка

    Туй чудо е като съчинение на осмокласник. Беден речник, еднообразни изречения. "Красива градина", шъ умра.

    "Много вкусен", "много добър", "доста добър", "великолепна" - това е запасът от прилагателни на авторката, решила, че може да пише за храна.

    Ужас, ужас, ужас.

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал