40 мига от любовта

Тимъти Гудман и Джесика Уолш продължават експериментите с границите на модерната връзка след 40 Days of Dating извън блога си и без да са обвързани

"40 Days of Dating беше експеримент, проучване, шанс да погледнем отстрани на нашите навици и страхове, като си помагаме взаимно."

И двамата живеят в Ню Йорк, и двамата са успешни графични дизайнери и са приятели от четири години. Професионалните им успехи са впечатляващи – преди да се концентрира върху собствени проекти (http://tgoodman.com), той е работил за изграждането на визуалната идентичност на гиганта Apple, а тя е партньор на един от най-провокативните дизайнери на XXI век Стефан Загмайстер (www.sagmeisterwalsh.com). Иначе Джеси е на 26 - емоционална, красива, малко неуверена, безнадеждна романтичка, която търси "единствения", но някак все не й се получава, а Тим е на 32 - веселяк, свободолюбив и пълен с енергия чаровник, който обикновено се среща с поне три жени едновременно - една, за която е много развълнуван и се опитва да спечели, втора, с която се вижда от няколко седмици и вече го уморява, и трета, с която от известно време чувства, че е дошъл моментът за раздяла. Той не може да се обвърже, тя не иска повече да си губи времето с неуспешни връзки. Време е за промяна.


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Още от Капитал