All in one

Форум "Заедно" на "Горичка

На 27 април "Горичка" се завръща със съвсем логично и естествено продължение – форум "Заедно". Една от основните задачи на организацията винаги е била да издирва, открива и събира на едно място свободно плаващите в пространството положителни сили и агенти. Така е през 2004 г., когато "Горичка" започна да организира засаждания на дръвчета в парковете, така е по-късно, когато започват медийните партньорства, и се случваше с пълна сила на всеки от седемте форума досега, на които видяхме изключителни хора с техните изключителни истории.

Предстоящият форум "Заедно" събира на едно място от алпинист, хижар, криминолог, психотерапевт, бежанец, теолог, цигулар, журналист, активист, режисьор, архитект, тенисист, издател певец, тъпанджии, гайдари и четирима готвачи.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

Все още няма коментари
Нов коментар