

Light

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Сладкото може да бъде и здравословно и да разбие мита, че всичко вкусно е вредно. В софийската пекарна "Хлебар" (ул. "Шишман" 27 и ул. "Васил Априлов" 14), наред със запомнящите се тестени изделия и селекция от био изделия, спокойно се протегнете и към няколкото вида домашно сладко. Те са продукт на грижата и вниманието на Мира Лазарова – журналистка, бивш главен редактор на "Капитал Light" и лайфстайл директор на издателска къща QM, и Георги Нейков – фотограф и куратор.
Плодове са отгледани в 4-декарова градина, намираща в подножието на Родопите, на 20 км от Велинград. През селото, в което Мира и Гого отглеждат продукцията си, минават въздушни течения, идващи от Бяло море, които създават перфектни и специфични условия за смокини, дори нарове.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
3 коментара
Айде няма нужда, нерде Велинград, нерде бяло море!
Мисля, че цената е малко прекалена, сладко от плодове ли продават или опаковака с оригинален арт дизайн....
Слагаш един голям надпис със зелен цвят "Био" и една цена 11лв за бурканче сладко и си капитан.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.