Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Българската бирена революция продължава. Без фанфари, а с бавно налагане на нови качествени местни марки. Няколко от съвременните ни бирени революционери говорят за трудностите, постиженията и защо въпреки постоянните нови имена пренасищането на пазара е в необозримото бъдеще.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
5 коментара
Прекрасни нови бирени марки . истински огън са https://www.youtube.com/watch?v=hOTAaTRnWWc
много сте свежи, продължавайте в същият дух :)
"........казват създателите на "Витошко лале", които са силно критични към по-масовите марки. Може би ни е нужен закон за чистотата на бирата като този в Германия, за да може на корпоративните, масови бири да стои надпис "Бироподобен продукт"."
Абсолютно подкрепям! Преди повече от година спрях да купувам от т.н. "масови марки". Търся промоции на крафт бири, продукцията на "Ломско пиво", "Гларус" и друго, които прилича да не е т.н. "ензимна бира". Излиза скъпичко, но иначе просто си разваляш здравето с "бироподобен вреден продукт".
А хилс?
http://hills.beer/
Особено Helles Rauch - нефилтрирана пушена...
Имам чувството, че такива бири продължават
да си ферментират в стомаха ми ,-)
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход