Lightest 2017
Абонирайте се за Капитал

Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата.
Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен:

K1 Средата (политическа, макроикономическа регулаторна правна)
K2 Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт)
K3 Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Абонирайте се за Капитал

Lightest 2017

Lightest 2017

Най-четеното в Light през 2017

4395 прочитания

20. Чао, К.Е.В.А., здравей, Jasmine!

Беше време за нещо ново, и то си дойде. Автор: Марина Караконова 19. Ново място: Hamburguesa Nostra
В политиката на веригата е залегнало разделението на два типа заведения – бързо хранене и ресторант. Българският франчайз е от втория тип.Автор: Емил Дилкин 18. Селекция: Българска работа Както нови, така и вече утвърдени български брандове и продукти на световно ниво.

Автор: Ани Коджаиванова

16. България на девет къщи

Няколко проверени предложения за блажен и живописен уикенд сред природата

Автор: Вера Гоцева

15. Ново място: Ribs Brothers

15 минути. Приблизително толкова е времето, за което ще ви донесат ребърцата тук.Но всъщност зад тези 15 минути се крият часове предварителна работа.

Автор: Емил Дилкин

14. Дворче вита

Четири от най-новите заведения с градини в София и още няколко класики

Автор: Емил Дилкин

13. Другата Грузия

Модерен дизайн, стари къщи, храна, вино и слънце в столицата на една от новите водещи туристически дестинацииАвтор: Младен Петров
12. 72 часа в Белград Vogue го нарече новия Берлин, а динамично развиващата се градска среда е само една от причините да планирате освежаващо пътуване до сръбската столица

Автор: Мадлен Начева

11. Този див, див Северозапад

Веломаршрути в Северозападна България

Автор: Венелина Величкова

10. Ново място: V Bar

V bar се намира на метри от ключовия ъгъл на столичните улици "Шишман" и "Паренсов" и дава сериозна заявка да се превърне в една от най-посещаваните нови локации заради коктейлното си меню, отличната си локация и модерния интериор.

Автор: Елена Калпакчиева

09. Наръчник на начинаещия пекар

Рецептата, която накара света да започне да прави домашен хляб с квас – тънкости и отговори на най-често задаваните въпроси

Автор: Кристина Николова

08. Първи ресторант Wagamama в БългарияБългария е четиринадесетата европейска страна, в която веригата ще предлага обширното си меню от приготвени на момента ястия с ориз, нудли и къри, както и свежи салати, десерти и прясно изцедени сокове.

07. "Златна" палма За вредите от палмовото масло, което е почти навсякъде

Автор: Лия Панайотова

06. Ох, баня! (Топло и мокро II)

Някои от топлите минерални басейни, в които можем да разпуснем на открито и през зимата

Автор: Венелина Величкова

05. Блясъкът на подредения ум

Как минимализмът, капсулирането на гардероба, KonMari методът и лагомът ни помагат да отсеем истинските неща в живота и да станем по-щастливи

Автор: Биляна Димова

04. Депресия за нашите деца

Защо родените между началото на 80-те и края на 90-те страдат от депресия и тревожност повече от поколенията преди тях

Автор: Лия Панайотова

03. Другата Гърция

Пет дестинации за онези, които искат нещо повече от Халкидики и Тасос

Автор: Димана Трънкова

02. Сладко скандинавско бягство

Как датската философия на уюта hygge се превърна в глобален лайфстайл феномен

Автор: Зорница Стоилова

01. Ще излизате ли петък вечер?

Защо все по-често си оставаме вкъщи в петък и събота вечер

Автор: Биляна Димова

20. Чао, К.Е.В.А., здравей, Jasmine!

Беше време за нещо ново, и то си дойде. Автор: Марина Караконова

Благодарим ви, че четете Капитал!

Вие използвате поверителен режим на интернет браузъра си. За да прочетете статията, трябва да влезете в профила си.
Влезте в профила си
Всеки потребител може да чете до 10 статии месечно без да има абонамент за Капитал.
Вижте абонаментните планове

0 коментара

Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

Още от Капитал

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. OK