Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
"Гордън Рамзи: кулинарният изследовател"
По National Geographic започва третият сезон на "Гордън Рамзи: кулинарният изследовател". В него известният готвач излиза извън рамките на познатите рецепти и дестинации, за да се справи с предизвикателствата на неотъпканите пътеки. Част от страните, които посещава, за да се запознае с местните кухни и обичаи, са: Португалия, Мексико, Пуерто Рико, Исландия, както няколко интересни места в САЩ: Грейт смоуки маунтинс, Тексас и др. Най-близката точка до България, която посещава, е Хърватия. По време на пътешествието си, Гордън Рамзи, който е не просто готвач, но професионалист с множество звезди "Мишлен", се среща с местни гастрономи и изследва културата на районите, които посещава, чрез кулинарните им традиции.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове