Домашно кино: последните епизоди на Ozark

Малко след кино премиерата си, новият "Батман" ще се появи в HBO Max

Ozark, втора част на четвърти сезон

Финалът на хитовия криминален сериал, започнал през 2017 г. и постепенно придобил популярност, е вече тук. Последните епизоди, в които Марти (Джейсън Бейтман) и Уенди (Лора Лини) Бърд полагат поредните усилия да оцелеят, са наситени с драма, екшън и вълнение.

Премиера, Netflix, 29 април

"Батман"

Само 45 дни след кинопремиерата си гледаме новия "Батман" в HBO Max. Във филма на режисьора Мат Рийвс легендарният образ е поверен на Робърт Патинсън. Елитът на град Готъм е взет на мушка от убиец с поредица от садистични гатанки, а загадъчните улики отвеждат най-великия детектив в подземния свят. Батман трябва да изгради нови съюзи, да разкрие кой е извършителя и да въздаде справедливост за злоупотребата с власт и корупцията, които отдавна мъчат Готъм. С участието на Зоуи Кравиц като Жената-котка, Пол Дано като Гатача, Колин Фарел като Пингвина, Джефри Райт, Джон Туртуро и други.

Премиера, HBO Max, 22 май.

"Сървайвър: Обратно към примитивното", сезон 6

Нови пет едночасови епизода, в които експертът по оцеляване Хейзън Одел се заема с най-трудното предизвикателство в живота си. Той трябва да си проправи път през 500 мили от неизследваната Амазония, използвайки единствено традиционни методи за справяне със средата.

Премиера, National Geographic, 5 май, 21:00 ч. Излъчване: Всеки четвъртък от 21:00 ч.

Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал