Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
6.04
Замириса на козунаци. Великден наближава, а с него и ароматът на прясно изпечени козунаци. Кулинарно училище Amuse Bouche организира 4-часов курс, който обещава да ви научи как собственоръчно да приготвите козунак "на конци", който ще можете да вземете със себе си у дома. Тъй като процесът отнема време, междувременно ще имате възможност да се научите как да приготвяте още няколко вида десерти от козуначено тесто като канелени охлювчета, козуначено колаче с крем "Патисиер" и "Семлор" - малки козуначени топчета, пълни с крем и марципан. Всичко това ще се случи под наблюдението на преподаватели от Amuse Bouche, които ще ви помагат при нужда и ще следят за безопасността в кухнята.Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.