Календар и домашно кино

По-интересните събития през уикенда и седмицата

6.04

Замириса на козунаци. Великден наближава, а с него и ароматът на прясно изпечени козунаци. Кулинарно училище Amuse Bouche организира 4-часов курс, който обещава да ви научи как собственоръчно да приготвите козунак "на конци", който ще можете да вземете със себе си у дома. Тъй като процесът отнема време, междувременно ще имате възможност да се научите как да приготвяте още няколко вида десерти от козуначено тесто като канелени охлювчета, козуначено колаче с крем "Патисиер" и "Семлор" - малки козуначени топчета, пълни с крем и марципан. Всичко това ще се случи под наблюдението на преподаватели от Amuse Bouche, които ще ви помагат при нужда и ще следят за безопасността в кухнята.

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал