Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Как да сготвим вкусна рибена чорба
Както е известно, хубавата рибена чорба става с поне 7 вида риби – 4 морски и 3 сладководни. Комбинациите са много и различни, но една от задължителните видове риба, която трябва да присъства е калканът. И не точно калканът, а главата на калкана. Причината е, че в нея има много желатин, който придава различен хранителен вкус на чорбата.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
4 коментара
+ целина в основата
В Капитал пускат рецепти за рибена чорба, това реално ли е?
"рибата се поставя във вестник"... ама кой вестник? Кой? Данси съсипя рибата?
До коментар [#2] от "Silviq Angelova":
/216386_domatena_supa_kudravata_eva/
Само да уточня, че в Капитал има традиция да се публикуват рецепти. Ето ви един пример от гениалния Цаньо Сърнев:
http://www.capital.bg/vestnikut/kapitel/2002/07/13
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход