Как да сготвим вкусна рибена чорба

И още две предложения за Никулден

Как да сготвим вкусна рибена чорба

Както е известно, хубавата рибена чорба става с поне 7 вида риби – 4 морски и 3 сладководни. Комбинациите са много и различни, но една от задължителните видове риба, която трябва да присъства е калканът. И не точно калканът, а главата на калкана. Причината е, че в нея има много желатин, който придава различен хранителен вкус на чорбата.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
4 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    grigordimitrov avatar :-|
    Grdimi
    • - 2
    • + 1

    + целина в основата

    Нередност?
  • 2
    wfd1469972707502539 avatar :-|
    Silviq Angelova
    • - 2
    • + 2

    В Капитал пускат рецепти за рибена чорба, това реално ли е?

    Нередност?
  • 3
    castaliafons avatar :-P
    Добрият войник Швейк
    • + 1

    "рибата се поставя във вестник"... ама кой вестник? Кой? Данси съсипя рибата?

    Нередност?
  • 4
    lazarov avatar :-|
    Алексей Лазаров
    • + 2

    До коментар [#2] от "Silviq Angelova":

    Само да уточня, че в Капитал има традиция да се публикуват рецепти. Ето ви един пример от гениалния Цаньо Сърнев:

    http://www.capital.bg/vestnikut/kapitel/2002/07/13/216386_domatena_supa_kudravata_eva/

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал