"Ателие"

   ©  Цветелина Белутова

Atelie

Food and Wine

Ул. "Асен Златаров" 16

0886 20 27 17

"Ателие" изглежда така, че не може да го подминете. През деня белите квадрати на прозорците направо си викат за едно кафе. Вечер светлинките, бели, червени, розови от различните лампи и свещи, са покана за чаша-две вино.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
5 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    koz avatar :-|
    koz
    • - 2
    • + 36

    "салати от градината на ателието" - WTF?
    Красиво място, храната е посредствена, както в повечето ресторанти в София.

    Нередност?
  • 2
    sylt avatar :-|
    sylt
    • - 2
    • + 13

    Марина, "Atelie" на какъв език е?

    Нередност?
  • 3
    koz avatar :-|
    koz
    • - 5
    • + 12

    На албански. Марина черпи вдъхновение от албанската култура.

    Нередност?
  • 4
    angel_a avatar :-|
    angel_a
    • + 10

    Скоро минах и останах с не особено добри впечатления...
    Наистина приятен интериор,но изключително лошо обслужване и наистина посредствена кухня.

    Нередност?
  • 5
    dunedanetz avatar :-|
    Emil Iliev
    • + 32

    [quote#4:"angel_a"]Наистина приятен интериор,но изключително лошо обслужване и наистина посредствена кухня. [/quote]

    За съжаление това е една негативна тенденция в България. 70% от инвестициите отиват за дизайн и интериор, каквото остане - за качеството на обслужване, качеството на храната и т.н. Сервитьорите не си знаят менютата, ако питаш как ще се сервира месото те гледат като извънземен... Не дай си Боже да ги помолиш да препоръчат подходящо вино към ястието, което си си избрал. Взимат се готвачи със съмнителни качества, които да ти работят за 500-600 лева.. И след 1 година подобни заведения с този "приятен интериор и дизайн" затварят врати. Защото целта на ресторантите, която все повече се забравя е чисто и просто една - храната и обслужването. Защото дори да си инвестирал 1 милион в интериор, като се поднесе на клиента някакъв буламач, този интериор престава да има значение....

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал