В едно по-далечно минало тук се е намирал ресторант "Пхенян" с корейска кухня – модерна балкантуристка псевдоекзотика. Години по-късно се появи италиански ресторант, в който нямаше нищо италианско. Позастоя се и изчезна. След него се настани ресторант "Галера",  който се обяви за изцяло морски. Сложиха и рибарски мрежи за украса, за да няма съмнение. Прибавиха и охлюви към менюто, а след тях поетапно пици, кюфтета, плескавици и мешана скара. И това беше краят.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал