Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
В едно по-далечно минало тук се е намирал ресторант "Пхенян" с корейска кухня – модерна балкантуристка псевдоекзотика. Години по-късно се появи италиански ресторант, в който нямаше нищо италианско. Позастоя се и изчезна. След него се настани ресторант "Галера", който се обяви за изцяло морски. Сложиха и рибарски мрежи за украса, за да няма съмнение. Прибавиха и охлюви към менюто, а след тях поетапно пици, кюфтета, плескавици и мешана скара. И това беше краят.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.