Тратория "Джузепе Верди"

Траторията се намира на мястото на няколко отишли в миналото заведения, последното от които беше за американско барбекю. Въпреки промените, през които е преминала, следите от красотата на старата къща все още са забележими. Оцелели са дори и след създадения шум на територията на цялата тратория. Където и да сте, до вас нещо ще виси, стърчи или изскача, докато сте в плен на чашки, паници, свещници, книги, дъски, тигани и десетки гоблени и снимки. 


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се
Close
Бюлетин
Бюлетин

Капитал: Light

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.


5 коментара
  • 1
    izabell avatar :-?
    izabell

    Изглежда стилно и менюто е интересно.

  • 2
    barbq avatar :-?
    BarBQ

    Приятна обстановка.

  • 3
    anima77 avatar :-|
    anima77

    Честно казано, ако не бях ходила, след като прочетох това ревю едва ли щях да отида. Което щеше да е грешка, защото мястото е наистина приятно и вкусно - и това важи за всичко опитано от менюто при трите ни посещения, а то не беше малко. Като се има предвид, че постоянството в качеството си е проблем в новооткритите заведения у нас, мисля, че това като цяло е един ресторант, където е добра идея да отидете. Нещо, което със сигурност не мога да кажа за Щастливото прасе на Джун Йошида - място, за което Капитал не пестеше суперлативи преди време. Явно, когато се пише, има значение дали собственикът е приятел на екипа. Което оставя лош вкус в устата - по-зле е от разтопена буца евтина моцарела.

  • 4
    koz avatar :-|
    koz

    Ресторантът не е лош, само не мога да разбера как им е дошла гениалната идея да не предлагат Кока-кола.

  • 5
    mgmst avatar :-|
    mgmst

    Усреднено..


Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

Още от Капитал