Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
7 коментара
"В YouTube има клипче, в което привидно стар човек отхапва първенеца "най-люта чушка за 2011" и близо час буквално се гърчи на земята."
ture=related
http://www.youtube.com/watch?v=1tRq8ExAHzk
"Пуснахме си музика, заредихме се с мляко и хляб и пробвахме сорта кайен (40 000 SHU)..........
Двамата я споделят, експериментирайки с ядене на Бут Джолокия (1 000 000 SHU), която официално държи рекорда на "Гинес" към днешна дата. "
http://www.youtube.com/watch?v=GhxT2XeXgLg&fea
Наистина, не бива да се прогонват или унищожават различните животинки в градината, така се поддържа равновесието в природата - къртичето не посяга на растенията, има ли къртици значи има слепи кучета, има ли змии значи има мишки, има ли таралежи значи има змии...
Историята на вторя младеж определено ме вдъхнови :) вече си представям тераската си със саксийки с мента, босилек и дръвче лайм, които перфектно ще ми паснат на домашните коктейли и италианска кухня :) :) :)
Всяко едно семейство може поне подправките да отглежда вкъщи в саксии в Естествен здравословен вид
А пък ако живееш в къща на село си е престъпление да нямаш малка фермичка за яйца мляко и тн
Трудно ще се изхрани цялото човечество по подбен начин.
Освен това аз избягвам да ям нещо виряло в София и наоколо, камо ли по тераста ми - смогът е лудница.
Най-много ми хареса уюта на терасата на Симеон Василев...С тези малки и големи саксийки, с трепкащите в зелено нюанси от всякакви подправчици и растения от тях, със старанието на Симеон да си ги подреди китно, с усмивката му на непукист от леките провали при отглеждането им...
Имах всякакви опити да си отглеждам растенийца вкъщи. Най-много съм горда от розмарина, който израстна буйно в диаметър около саксията си и пусна дори дървени стъбълца и всичко това се случи в стаята ми! После внезапно увехна, но и досега имам суха подправка-розмарин домашно производство.:)
"Градският градинар се запалва по разсаждАнията преди около година и половина"
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход