Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.

Допреди малко повече от година работех на суперудобна локация. В центъра на центъра. На няколко минути пеш от офиса имаше безброй места със страхотна кухня. Checkpoint Charly. Comercial. "Крим". "Прага" в Чешкия клуб. Motto. "Егур Егур". Supastar. Непретенциозната, но вкусна пицария "Парма". Плюс два китайски ресторанта. С малко повече ходене стигаш и до "Жадната ламя".
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
6 коментара
Чудесно решение.Пожелавам на младите хора, попаднали в твоето положение да се възползват от опита ти.
Тъжно :( Не очаквах да прочета толкова скучно нещо в Дневник. Опитът с офисната храна и аромати са по-подходящи за личен блог.
"Дори напротив, с всеки изминал работен ден ме гледат с все по-зле прикрита завист. Няма как иначе, при положение че из седмичното ми меню се търкалят пиле със зеленчуци в сметана, картофена яхния с телешко, свинско с ориз (изключително капризно ястие, независимо от обикновения си вид; приготвянето на вкусен ориз е изкуство), боб яхния, пържолки с мляко на фурна, пилешко с картофи в бира и прочие. Когато ми дожалее за колегите, им нося домашен какаов кекс.":)))
Баси, а кой готви в къщи? Половинката дето е безработна домакиня :)))
Е хайде сега...в района на СМГ, на Сточна гара има пословично добри дюнери.
Може би не са толкова изтънчени като пиле със сметана, ама някои хора доста години само на тях сме оцелели.
Иначе г-н Кандов чувал съм, че следния ресторант не бил лош, макар и уви да не съм имал възможност да го посетя:
http://www.bacchus.bg/rsingle.php?rid=47
Бобсън, и този сет е добра оферта, а доброто затваряне на този тип кутии е доказан факт и лично изпробван :)
-750724
http://www.sportsdirect.com/sportsdirect-food-tubs
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.