Милена Фучеджиева

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Осми март е лош лак за коса.
Голяма коса като кофа. Коса, която не мърда, не диша и би била чудно гнездо за нещо живо и смислено.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
58 коментара
Дааа ... разбирам. вие имате неприятни чувства/ преживявания и искате да ги споделите.
Доста напън за анти нешо. Резултатът - измъчен запотен текст.
боже, много съм добра! познах коя е авторката преди да видя името :-) различни теми, а ненавистта към хората еднаква ...
Поздравления за Милена, за много кратко успя да се превърне в това, което оплюва в 90% от писанията си. Затова ли се върна бе Миленче?
Кое в текста на Милена Фучеджиева не е вярно!?
"Осми март е лош лак за коса." - и с това да беше приключила, пак щеше да е казала всичко...
в интерес на истината, 8-ми март е международен празним на жената, не само за (пост)комунистическите страни!
госпожата май се взима твърде на сериозно, въпреки че претендира за обратното
Прелюбопитно четиво, връща към нещо до болка познато и уж забравено, ама всъщност дремещо у мен от двадесет години насам. Дали защото съм далеч от тази реалност, която описва авторката, и я наблюдавам отстрани, съм по-склонна да й вярвам, отколкото други, които са вътре в нея? Мъчно ми е за тези жени, които чакат с нетърпение Осми март, за да бъдат уважени. Мисля, че на Милена също.
До коментар [#8] от "mimi_pmi":
Мъчно ми е за тези жени, и за Милена Фучеджиева също, които са преживяли САМО това уважение.
На мен пък ми хареса. Май точно това е бил соца.
п.п. осми март е подигравка с жените , освен ако нямат много извратено чувство за хумор.
Ако някой реши "да ме уважи" по случай празника ще го цапна :)
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.