Новият брой:
Първият опит за ротационен кабинет в България

Пипни ме тук, и тук

На тридневен курс по сексуално творчество с интересни упражнения и дори домашни

Амбициозната програма на тридневния (по-точно тривечерния) курс е описана детайлно в окъпания в розово сайт на сексоложката, която го води. Прочитам я на един дъх и съм запленен от перспективата най-накрая да разбера "какво кара жените да казват "не", как да го преодолеете бързо и лесно". Ще науча и всичко важно за "шестте вида оргазъм при жената, как да ги предизвикате и как да развиете нейната сексуалност", както и фамозното "аналният секс – как да я накарате да обича и иска анален секс". В конспекта срещам и някои притеснителни точки, като например "масаж на простатата, или какво да правим с ануса на мъжа", но, както се казва, който се страхува от мечки, да не ходи в гората. Освен това в курса е включен и "Бонус: Тантра техника за достигане до енергиен оргазъм посредством дихателни и физически упражнения", което прави таксата от 100 евро почти поносима.

Превеждам парите по банков път и с цялата си наивност изписвам в бланката точното име на центъра, в който се провеждат заниманията. Ето, сега в банката всички ще си мислят, че имам някакви проблеми в секса и междуполовите отношения. Как да поискаш някой ден кредит с такова "досие". Проклинам ненужната си откровеност и с всеки изминал ден нервността ми се увеличава предвид угрозата, че в групата може да попадне някой мой познат или, не дай боже, позната. Иди после обяснявай, че нямаш сестра и си тук с мисия "репортаж".

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

22 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    tatiana1946 avatar :-|
    Тодора Кефалар
    • + 61

Г-н Богданов, чудесен репортаж! Приех го като разказ и съм очарована от чувството Ви за хумор. Стилът ми е познат, сещам се за един материал, посветен на различни телевизионни предавания на български телевизии. Ако греша, моля да ме извините!

Нередност?
  • 2
    pontiac avatar :-P
    pontiac
    • - 1
    • + 56

Смях се с глас, направо до сълзи - браво!

Нередност?
  • 3
    gallnare avatar :-|
    Мария
    • + 38

Поздравления за финото чувство за хумор, г- н Мирчев!

Два странични коментара:

- Изненада ме изненадата Ви от познат факт - че задръжките падат, когато се говорят "глупости" на чужд език:-).
    - Останах си с любопитството споделяте ли тезата на "инструкторката" за максимум трите години на физическо привличане.

И да, напълно сте си заслужили топлите вечери!:-)

Нередност?
  • 4
    convince avatar :-|
    convince
    • - 10
    • + 8

Генераизирането на сексуалноста, като феномен е също толкова несъстоятелно колкото и нейното ниглежиране, независимо от причините и обстоятелствата във времето и пространството на заниманията ни с тази материя.

Стига да не си признаем само това, че пред непълнолетните не можело да говорим, а пред пълнолените нетрябвало... за секс.

При първите от възпитание, а при вторите от куртоазия. И затова оставяме всичко на самотек.

С цялото съзвездие от желани или нежелани разнообразия, която следва от това.

Нередност?
  • 5
    convince
    • - 21
    • + 11

От трите женски коментара си личи как т. нар "слаб пол" се плъзга по повърхноста на един напълно заслужен оргазмен потенциал продиктуван от самата му природа.

Което е и израз на типичната му душевност към състоянието.

Нередност?
  • 6
    schiller avatar :-|
    СДС
    • - 22
    • + 9

"В конспекта срещам и някои притеснителни точки, като например "масаж на простатата, или какво да правим с ануса на мъжа", но, както се казва, който се страхува от мечки, да не ходи в гората.За десерт на този откровен репортаж искам да споделя какво спечелих от курса. "
    ................
    автор:: Ина Бъчварова

И защо една жена не пише за женските си работи , ами се прави на мъж и се опитва да внуши на читателя, че е именно такъв?
    Да, откровен репортаж. Определено.

Нередност?
  • 7
    npaine avatar :-?
    NPaine
    • - 2
    • + 22

До коментар [#6] от "СДС":

Чукча писател?

Нередност?
  • 8
    schiller avatar :-P
    СДС
    • - 9
    • + 5

До коментар [#7] от "NPaine":

Него не го знам.

Следобедна дрямка и лек релакс, придружен от сладолет с бял шоколад и бадеми.
    Инчето да ме извини, че съм я объркал с Веско, но така става някой път в "Събота късен следобед", пък било то и без Стефан Денелюбов.

Нередност?
  • 9
    convince
    • - 26
    • + 11

До коментар [#6] от "СДС":

Защото жените изначално страдат от невъзможноста на удобството да уринират прави, сиреч страдат от липсата на важен по тяхно схващане орган създаващ по-голям хигиенично и душевно равновесие без притеснения за ставащо нещо вътре в организма им. Тъй като при първото откриване на разликата се чустват някак непълноцено и незаслужено ограбени от природата стремейки се после всячески подсъзнателно да наваксат тази "несправедливост".

Затова е и привлекателна мисълта им да бъдат по-някакъв начин представени пред себеси за същества от противоположният пол, което много по-рядко се случва на мъжете като схващане за потребност.

Но има и изключения. Някои разбират това предимство с цялото си всеотдайно поведение и се прекланят пред него като към божествен идол, и са готови на богослужебни ритуали и свръхмерна отдаденост и любов. Завинаги.

Другите страдат неосъзнато, носят панталони, карат колела и мотори, яздят коне, пушат цигари ,отдават се на мъчителни и съсипващи връзки помежду си, както и се отдават със страст заемайки неподходя служби и цял живот неразбират защо правят всичко това, изграждайки паралелен , но подходяш според тях свят на надежда, който само за миг би им донесъл притежание на този така важен за тях израстък на мъжкото тяло.

Нередност?
  • 10
    myselfcom avatar :-|
    Чеша си езика
    • + 44

Ама така и не разбрах как се прави жената да умирга.

Нередност?
Нов коментар