Пипни ме тук, и тук
На тридневен курс по сексуално творчество с интересни упражнения и дори домашни

Васил Богданов

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Амбициозната програма на тридневния (по-точно тривечерния) курс е описана детайлно в окъпания в розово сайт на сексоложката, която го води. Прочитам я на един дъх и съм запленен от перспективата най-накрая да разбера "какво кара жените да казват "не", как да го преодолеете бързо и лесно". Ще науча и всичко важно за "шестте вида оргазъм при жената, как да ги предизвикате и как да развиете нейната сексуалност", както и фамозното "аналният секс – как да я накарате да обича и иска анален секс". В конспекта срещам и някои притеснителни точки, като например "масаж на простатата, или какво да правим с ануса на мъжа", но, както се казва, който се страхува от мечки, да не ходи в гората. Освен това в курса е включен и "Бонус: Тантра техника за достигане до енергиен оргазъм посредством дихателни и физически упражнения", което прави таксата от 100 евро почти поносима.
Превеждам парите по банков път и с цялата си наивност изписвам в бланката точното име на центъра, в който се провеждат заниманията. Ето, сега в банката всички ще си мислят, че имам някакви проблеми в секса и междуполовите отношения. Как да поискаш някой ден кредит с такова "досие". Проклинам ненужната си откровеност и с всеки изминал ден нервността ми се увеличава предвид угрозата, че в групата може да попадне някой мой познат или, не дай боже, позната. Иди после обяснявай, че нямаш сестра и си тук с мисия "репортаж".
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
22 коментара
Г-н Богданов, чудесен репортаж! Приех го като разказ и съм очарована от чувството Ви за хумор. Стилът ми е познат, сещам се за един материал, посветен на различни телевизионни предавания на български телевизии. Ако греша, моля да ме извините!
Смях се с глас, направо до сълзи - браво!
Поздравления за финото чувство за хумор, г- н Мирчев!
Два странични коментара:
- Изненада ме изненадата Ви от познат факт - че задръжките падат, когато се говорят "глупости" на чужд език:-).
- Останах си с любопитството споделяте ли тезата на "инструкторката" за максимум трите години на физическо привличане.
И да, напълно сте си заслужили топлите вечери!:-)
Генераизирането на сексуалноста, като феномен е също толкова несъстоятелно колкото и нейното ниглежиране, независимо от причините и обстоятелствата във времето и пространството на заниманията ни с тази материя.
Стига да не си признаем само това, че пред непълнолетните не можело да говорим, а пред пълнолените нетрябвало... за секс.
При първите от възпитание, а при вторите от куртоазия. И затова оставяме всичко на самотек.
С цялото съзвездие от желани или нежелани разнообразия, която следва от това.
От трите женски коментара си личи как т. нар "слаб пол" се плъзга по повърхноста на един напълно заслужен оргазмен потенциал продиктуван от самата му природа.
Което е и израз на типичната му душевност към състоянието.
"В конспекта срещам и някои притеснителни точки, като например "масаж на простатата, или какво да правим с ануса на мъжа", но, както се казва, който се страхува от мечки, да не ходи в гората.За десерт на този откровен репортаж искам да споделя какво спечелих от курса. "
................
автор:: Ина Бъчварова
И защо една жена не пише за женските си работи , ами се прави на мъж и се опитва да внуши на читателя, че е именно такъв?
Да, откровен репортаж. Определено.
До коментар [#6] от "СДС":
Чукча писател?
До коментар [#7] от "NPaine":
Него не го знам.
Следобедна дрямка и лек релакс, придружен от сладолет с бял шоколад и бадеми.
Инчето да ме извини, че съм я объркал с Веско, но така става някой път в "Събота късен следобед", пък било то и без Стефан Денелюбов.
До коментар [#6] от "СДС":
Защото жените изначално страдат от невъзможноста на удобството да уринират прави, сиреч страдат от липсата на важен по тяхно схващане орган създаващ по-голям хигиенично и душевно равновесие без притеснения за ставащо нещо вътре в организма им. Тъй като при първото откриване на разликата се чустват някак непълноцено и незаслужено ограбени от природата стремейки се после всячески подсъзнателно да наваксат тази "несправедливост".
Затова е и привлекателна мисълта им да бъдат по-някакъв начин представени пред себеси за същества от противоположният пол, което много по-рядко се случва на мъжете като схващане за потребност.
Но има и изключения. Някои разбират това предимство с цялото си всеотдайно поведение и се прекланят пред него като към божествен идол, и са готови на богослужебни ритуали и свръхмерна отдаденост и любов. Завинаги.
Другите страдат неосъзнато, носят панталони, карат колела и мотори, яздят коне, пушат цигари ,отдават се на мъчителни и съсипващи връзки помежду си, както и се отдават със страст заемайки неподходя служби и цял живот неразбират защо правят всичко това, изграждайки паралелен , но подходяш според тях свят на надежда, който само за миг би им донесъл притежание на този така важен за тях израстък на мъжкото тяло.
Ама така и не разбрах как се прави жената да умирга.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.