Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Преди няколко години подхвърлих на един французин, че никога не съм опитвала френските макарони – това не са ли просто целувки с подозрителен цвят? Голяма грешка. Срещнах цялото презрение на света, две разширени от ужас зеници и онова Quoi?!?
Добре, че повечето грешки са поправими, и само месец по-късно дойде моментът да ги опитам, а той се оказа един от онези, които човек нарича събитие в живота си.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
11 коментара
Само искам да видя как някой ще направи макарони, добавяйки розова вода. Добавяйки каквато и да е течност. ?!
Ей такива събласнителни неща, особено кафявото, те карат да забравиш що е здравословно и полезно.
Грешка, съблазнителни.
Оле, макароните са едно от най-хубавите неща, които имат да се опитат във Франция ... Особено плодовите...
Всичко, в което има бадемова паста, е божествено - марципанът например. Макарони опитах в "100 грама сладки", но цялата уърлдуайд блогосфера за 2011 пропищя с тези макарони.
Действително много са симпатични и вкусни. Въобще радост за окото и небцето, но и опасно скъпи :(
Още не съм ги опитала и някак си не страдам от това. Въобще, кой излъга хората, че сладкото е вкусно? :)
Точно като целувки са.
И в България съм виждала с различен плодов вкус.
Сладки, ароматни...ммм!
След всичките минуси, които получих за предишния си коментар, реших да ги опитам най-накрая... Заведоха ме в Мо (град на север от Париж), където имало някакъв невероятен майстор и... Опитах ги - нищо особено... Сладко... Наистина не разбирам защо хората обичат сладко. Очаквам двойно повече минуси за този коментар... :)
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.