Новият брой:
Образованието: Лунната мисия на България

We Are Family Ltd.

Запознайте се с няколко семейства с малък бизнес в България, които работят заедно и по много

Цветелина Непочатих, 37 г. и Михаил Михайлов, 33 г. (съпруг и съпруга)<br />
"Нови гранити", внос, търговия, производство и монтаж на декоративни скални материали, от 3 години
Цветелина Непочатих, 37 г. и Михаил Михайлов, 33 г. (съпруг и съпруга)<br />
"Нови гранити", внос, търговия, производство и монтаж на декоративни скални материали, от 3 години
Цветелина Непочатих, 37 г. и Михаил Михайлов, 33 г. (съпруг и съпруга)<br /> "Нови гранити", внос, търговия, производство и монтаж на декоративни скални материали, от 3 години
Цветелина Непочатих, 37 г. и Михаил Михайлов, 33 г. (съпруг и съпруга)<br /> "Нови гранити", внос, търговия, производство и монтаж на декоративни скални материали, от 3 години

Blok Shop 

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
26 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    izabell avatar :-|
    izabell
    • - 4
    • + 121

Браво повече такива семейства да има.За БЪЛГАРИЯ!

Нередност?
  • 2
    tzvethan avatar :-|
    Цветан Дичев
    • - 2
    • + 51

Мисля, че само семейството, което се занимава с гранит е отговорило искрено на въпроса пречи ли семейният бизнес на отношенията ви в дома или обратното. Успех на всички! :-)

Нередност?
  • 3
    unreal_game avatar :-|
    Салмонела
    • - 2
    • + 60

Как да ги разбереш такива хора, ако цял живот стоиш като щраус със заровена глава в българската псевдодействителност?...

Нередност?
  • 4
    keana avatar :-|
    keana
    • - 8
    • + 36

пропуснали сте Гайо Шоколад от Пловдив.

Нередност?
  • 5
    oyh53308658 avatar :-|
    oyh53308658
    • - 1
    • + 45

Браво ! На всички започнали свой бизнес .
    По-често бизнесът пречи наистина в семейството.
    Все пак,Успех на Всички !

Нередност?
  • 6
    manu1 avatar :-|
    manu1
    • + 47

Ник

Хм, интересно ! Похвално за инициативата ! Аз и моят брат също имаме общ бизнес от години, и никога не съм се замислял върху някои от въпросите повдигнати тук ! Откровено ако си гогорим за нещата, едно такова "роднинско" начинание колкото взема - толкова и дава ! :)

Нередност?
  • 7
    cinnabar avatar :-|
    cinnabar
    • - 2
    • + 30

Тъкмо щях да попитам чии са яките снимки и видях: People of Sofia :)

Нередност?
  • 8
    sterlingarcher avatar :-|
    Archer
    • - 4
    • + 41

Никога не бих работил с роднини... По-ценни са ми и от бизнеса, и от парите.

Нередност?
  • 9
    sulio_parvi avatar :-|
    sulio_parvi
    • - 24
    • + 14

В първата страница казват,че ако на някому потръгне бизнеса се появяват още 20 които нескопосно го имитират и се опитват да печелят вместо да измислят нещо ново. Това се нарича измекярщина и е български патент,даже и защото думата е непреводима на чужди езици с изключение на турски (що ли). И е една от главните причини нещата в БГ да не вървят. А причината за измекярщината е турското робство и София като столица. Каква е връзката -всеки са да се сети. 

Нередност?
  • 10
    gimelim avatar :-?
    gimelim
    • - 7
    • + 14

Поздравления за статията, Капитал. Браво и на всички семейства описани в статията. Надявам се за вбъдеще да се намерят и фирми/бизнеси и идеи за статия, било семейни или не, създадени от млади хора, които се занимават с износа и на добавена стойност, а не са само в обслужващата сфера. Успех занапред на всички описани фирми.

Като запален човек на тема кецове хвърлих един поглед на сайта на Блок Шоп и освен Ванс и Стутси не открих друга марка, която да съм я чувал, но предполагам впредвид цените, това се дължи с покупателната способност на клиентите на магазина. Стутси е интересна, сигурно собветниците на бизнеса знаят, че по-скоро е била модерна през 1970г. не че сега правят лоши продукти де. Но Ванс и Стутси определено дори сред скейтърите не са нещо сериозно, в момента, си мисля.

Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал