Малки истории'13: Усилията си струват
Евгения Пеева - изпълнителен директор на "Заедно в час" (zaednovchas.bg)

Евгения Пеева

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Как мина годината на:
Магдалена Малеева
Алек Попов
Калин Манолов
Диана Иванова
Даниел Ненчев
Янина Танева
Йордан Жечев
Евгения Пеева
През последната година се случиха страшно много неща - понякога ми се струва, че годината всъщност се равнява на поне 3 по продължителност. Обичам след такива периоди да синтезирам основните "уроци", които ще имам предвид и занапред в живота си. Тази година основното ми заключение, с което продължавам напред, е: усилията си струват! Колкото и да е тежка ситуацията у нас, колкото и негативизъм и привидно невъзможни за постигане цели да има, с упоритост, екипност и позитивно отношение промяната се случва пред очите ни всеки ден! Наред с основните уроци обичам и да се поздравявам, мен и колегите ми, с нашите успехи през годината:
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
1 коментар
Ето поредното доказателство, че в България е възможно да се случват чудеса!
Макар да е ясно, чудесата са резултат от вярата, усилията, труда и отдаденост на мечтатели. Тези хора доказват, че има начин за промяна в мотивацията, а от там и в резултатите от преподаването. Променим ли нивото на грамотност в следващите поколения, значи и за бъдещето ни има надежда.
Проектът "Заедно в час" е надеждата ни за бъдещето на България!
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.