От 5 до 9
Бягство, мания или просто смяна на ритъма – хобитата на няколко човека и историите зад тях

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Професия Вехтошар

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
15 коментара
"..."Студио X" по БНТ, което, както някои си спомняме, представяше трилъри и филми на ужасите..."
===========
А, я пак?
Кога пък в Студио Х са давали филми на ужасите?
По скоро даваха криминални филми от Италия, Франция...
Прекрасна дама!
Аз пък събирах като дете цигарени кутий... Живеех в центъра, обикалях с приятелчетата около хотелите
Колко позитивка , хубава статия.. Няма политика.. няма КОЙ, няма чалга.. само красота и хубави емоции..
Рейтингът в IMDB може и да не е реален, но поне заглавията са правилно цитирани. Например "Мъжът зад слънцето" всъщност се казва "Мъжете зад слънцето".
И Кирето е прав за "Студио Х". Филмите, които даваха бяха доста далеч от жанра на ужасите и рядко можеха да се нарекат трилъри - повечето бяха криминални драми.
Пиша с изключително уважение към тия хора и всички, които се занимават с някакво хоби. Лично аз имам две, от дете се занимавам с корабомоделизъм и филателия/събиране на пощенски марки/. В къщи имам няколко модела на кораби от английския флот-Титаник, крайцер Манчестър, и два галеона от битката с непобедимата армада Ривендж и Бяла мечка. Работих ги почти през целия преход на демокрацията, някъде от началото на 90-те.
Човек трябва да има разностранни интереси - в този забързан свят, моето хоби е остров на спокйствието и много ми помага да се отърся от стреса.
Не знаех, че съществува толкова инетерсен спорт, аз самият съм сстрасно заоален по футбола и разбирам хъса на фризби спортистите и любовта към спорта.
Може би е добре пишещите тези редове да са по-прецизни в представянето на героите си,да не им придават излишно липсващо образование и да свалят ненужния ореол-все пак истинския човек е по-интересен от "журналистическия"! И нека не забравяме почти едновременното зараждане на човека и "хобитата"-маймунките и до днес се забавляват без да важничат!Животът е простичък,нали?
До коментар [#9] от "viliyana":
"истинския човек е по-интерсен от ..." изприщвам се като видя такава неграмотност
ИстинскиЯТ човек е .....
ясно е кой е с липсващото образование :))
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.