

Краси Генова

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Докато в Холивуд се упражняват с многобройни и вкусни опити във филмирането на романи, които буквално галят небцето ("Шоколад", "На един черпак разстояние", "Джулия и Джулия", "Без резервация"), в Лондон българинът Иван Александров изпълнява с лекота дори и най-ексцентричните поръчки в сладкарската си работилница. Засега единственият начин да се свържете с майстора сладкар е страницата му във Facebook – Cookie's Cakes, където го открихме и ние.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
5 коментара
Късмет и браво на учителката!
Иван е голям пич!Работил съм с него и му пожелавам много успех и късмет...
Била съм в Моцарт навремето, помня я. Пожелавам много успехи на нашия сънародник! Старата приказка за занаята в случая е намерила пълно потвърждение.
''В момента най-голямото предизвикателство за мен е да развия и усъвършенствам познанията си в декорацията. Именно тук сладкарството се превръща в изкуство.''
Сладкарството се превръща в изкуство, когато ни залива с прекрасна симфония от вкусове, а не чрез безсмиленото мачкане и 'оформяне' на НЕЯДЛИВИ фондани и други пластелино-подобни субстанции, покриващи два сухи блата, свързани с крем от хидрогенирани мазнини, каквито са масово тортите на острова.
Иначе пожелавам на Иван да им даде да разберат на англичаните какво е истински сладкиш и торта. :)
Драги tf, а какво ще кажеш за жена му на Иван - че е голяма пич..а и тя ли? Sancta simplicitas!!!
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.