Хей, ръчички

Селекция от ръчно изработени подаръци директно от техните български автори

Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

12 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    lx avatar :-|
    bakwagen
    • + 8

един друг пък прави чанти от повторно използани и рециклирани материали, интересно е че до производството на един чифт дънки водят около 15 хил. литра вода. Като ги използваме повторно под каквато и да е форма, освен че спестяваме някои и друг литър отдаваме и капка почит на водата. Вижте линка ако ви е интересно.
    https://www.facebook.com/nearlygod/media_set?set=a.10205149041548821.1073741827.1328239510&type=3

ит ис състейнабъл ливинг, йоу...

Нередност?
  • 2
    avgustina avatar :-|
    Avgustina
    • + 11

Имам чант Рlиk, не знаех, че е български бранд. Подарък ми е, но не я нося -твърде малка е, но си я вадя и й се любувам: в любимия ми син цвят с кръгла златна катарама. Опаковането й заслужава адмирации: в красива бяла кутия с логото и самата чанта вътре - в текстилна торбичка. Изпипана работа.
    Домашната козметика ме заинтригува, ще прегледам пак списъка.

Нередност?
  • 3
    obieonekenobie avatar :-|
    obieonekenobie
    • - 25
    • + 3

Авторът на статията кое от всички тези неща си купи, та ни агитира да го сторим?

Нередност?
  • 4
    obieonekenobie avatar :-|
    obieonekenobie
    • - 14
    • + 1

Вицът за тортата с моркови знаете ли?

Нередност?
  • 5
    rahovec avatar :-|
    rahovec
    • + 10

Повечето бяха на базара в СОХО миналата седмица - супер свежи автори със страхотни идеи! Не знам защо не са сложили и този проект CYANOPROM - правят интересни чанти чрез Цианотипия (фотопроцес от 19 век) - https://www.facebook.com/cyanoprom (и те бяха в СОХО също)

Нередност?
  • 6
    baistavri1 avatar :-P
    Bai Stavri
    • - 1
    • + 6

Толкова бях закъсал откъм идеи за подарък, тази статия ме спаси. Какво да купим за коледа на човек на когото нищо не му трябва? Е, отговора намерте по горе :)

Нередност?
  • 7
    noufar avatar :-|
    Тилда Вълчева
    • + 7

Прекрасни идеи за подаръци, хората които ги изработват са намерили своето поприще!

Нередност?
  • 8
    nedyalkodonev avatar :-|
    nedyalkodonev
    • - 1
    • + 6

Бъдещето: Повсеместно предприемачество, Онлайн търговия и Масова унификация на предлагането.

Безработицата и икономическата криза карат хората да намират решения (Мисли и Забогатявай - Наполеон Хил) и ги превръща в предприемачи - единствената сигурна работа в новата Ера на Водолея.

“My son is now an “entrepreneur.” That’s what you’re called when you don’t have a job.” ~ Ted Turner

"In a world that's changing really quickly, the only strategy that is guaranteed to fail is not taking risks." ~ Mark Zuckerberg

Нередност?
  • 9
    2010 avatar :-?
    2010
    • + 1

Доста силна реклама за всички тези хора:-)
    Въпрос към екипа на Лайт :
    Как се случва рекламирането във Вашето списанието? Автора на статията ли ги избира или по-скоро всички са платили, за да бъдат включени?

Нередност?
  • 10
    kim avatar :-|
    Violeta Keremidchieva
    • + 2

Ваня Щерева ме озадачава малко в тази класация. Но да, въпрос на вкус.

Нередност?
Нов коментар