Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
12 коментара
един друг пък прави чанти от повторно използани и рециклирани материали, интересно е че до производството на един чифт дънки водят около 15 хил. литра вода. Като ги използваме повторно под каквато и да е форма, освен че спестяваме някои и друг литър отдаваме и капка почит на водата. Вижте линка ако ви е интересно. .10205149041548821.1073741827.1328239510&type= 3
https://www.facebook.com/nearlygod/media_set?set=a
ит ис състейнабъл ливинг, йоу...
Имам чант Рlиk, не знаех, че е български бранд. Подарък ми е, но не я нося -твърде малка е, но си я вадя и й се любувам: в любимия ми син цвят с кръгла златна катарама. Опаковането й заслужава адмирации: в красива бяла кутия с логото и самата чанта вътре - в текстилна торбичка. Изпипана работа.
Домашната козметика ме заинтригува, ще прегледам пак списъка.
Авторът на статията кое от всички тези неща си купи, та ни агитира да го сторим?
Вицът за тортата с моркови знаете ли?
Повечето бяха на базара в СОХО миналата седмица - супер свежи автори със страхотни идеи! Не знам защо не са сложили и този проект CYANOPROM - правят интересни чанти чрез Цианотипия (фотопроцес от 19 век) - https://www.facebook.com/cyanoprom (и те бяха в СОХО също)
Толкова бях закъсал откъм идеи за подарък, тази статия ме спаси. Какво да купим за коледа на човек на когото нищо не му трябва? Е, отговора намерте по горе :)
Прекрасни идеи за подаръци, хората които ги изработват са намерили своето поприще!
Бъдещето: Повсеместно предприемачество, Онлайн търговия и Масова унификация на предлагането.
Безработицата и икономическата криза карат хората да намират решения (Мисли и Забогатявай - Наполеон Хил) и ги превръща в предприемачи - единствената сигурна работа в новата Ера на Водолея.
“My son is now an “entrepreneur.” That’s what you’re called when you don’t have a job.” ~ Ted Turner
"In a world that's changing really quickly, the only strategy that is guaranteed to fail is not taking risks." ~ Mark Zuckerberg
Доста силна реклама за всички тези хора:-)
Въпрос към екипа на Лайт :
Как се случва рекламирането във Вашето списанието? Автора на статията ли ги избира или по-скоро всички са платили, за да бъдат включени?
Ваня Щерева ме озадачава малко в тази класация. Но да, въпрос на вкус.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.