Снимки: Васил Танев
Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.

Снимки: Васил Танев
Преглед на оригинала

Автор
:
Васил Танев
Преглед на оригинала
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
10 коментара
Е, руски,индийски, турски..всякакви чайове . А истинският китайски чай (China) къде е ? :)
Да пием, за да забравим. Но не алкохол, а чай.
Хубави снимки.
Капитал, под снимката с индийския чай сте написали погрешно 'японски чай'.
А как пия зеления чай аз: прибавям малко стрит на ситно шафран.
До коментар [#1] от "da_gama":
9_dzen_ili_izkustvoto_na_kitaiskiia_chai/
Ето тук :)
http://www.capital.bg/light/tema/2015/01/30/246249
Коментар 3 на princess_x: ''Капитал, под снимката с индийския чай сте написали погрешно 'японски чай'.''
Капитал веднага поправи грешката, така че няма нужда от минуси.
Научих се да пия чай и сега имам още едно удоволствие освен кафето. А чай по английски, вярно, че е по-популярен, но нещо ми липсва 😊
До коментар [#5] от "Биляна Димова":
Благодаря за линка! При следващото ми посещение в Хонгконг непременно ще посетя този музей! Не знаех че има такъв. Но жасминовият чай е уникален. Както и " Милостта на желязната девица". Всеки път,когато се връщам от Китай си купувам една кутия с 8 малки тенекиени кутийки "ча".:)
Къде в София продават най-хубав насипен чай? За мен фаворит е Веда Хаус, но търся други :)
скоро намерих истински японски чай от сайта - http://ocha.bg/ и съм много доволен, според мен вкуса му няма нищо общо с насипният чай, който до порадават под път и над път и казват, че е истински японски.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.