Широка мелнишка глътка
Много музика, танци и наздравици на четвъртия Фестивал на мелнишкото вино "Златен грозд"

Васил Богданов

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
понеделник, 2 февруари 2015 г.
Проучвам мелнишките хотели и къщи за гости в интернет. От екрана ме заливат гръмки фрази на изящен български като "супериорен суит" и други подобни. Избирам обикновена двойна стая, за която момичето от рецепцията ми казва, че е последната в хотела, защото "ще има фестивал на виното, който с всяка година става все по-популярен".
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
6 коментара
Още снимки от празника на виното в Мелник: %BC%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D0%BA/
https://vasilbogdanov.wordpress.com/2015/02/12/%D0
До коментар [#1] от "Васил Богданов":
Мелник си е една малка приказка. Особено в моментите, когато не е налазен от туристи. Радвам се, че сте изкарали добре.
п.п. Балконът с килимите и фланелките Messi го пращах на една колежка от форума, заклета фенка на Барса, много му се радва. Явно им е рекламен. Снимах го през ноември.
До коментар [#2] от "ПАВЛА - Je suis ECONOMEDIA":
Мелник е красив и хубав град.
Там съм виждал обява :
"Общоградско събрание за КАЗАНА в ЧИТАЛИЩЕТО!!!"
Нали е най-малкият град...
Един път бяхме компания в една механа и една девойка от компанията си поръча фанта портокал, а келнера вика :
"Портокалка, ке си пиеш у София. У Мелник се пие вино!"
:)
До коментар [#3] от "Кирето":
Сега организирам една женска агитка за кратко нап ... , ъъ, посещение на Мелник. Много ме кефи това градче. Особено скитането по цял ден по баирите, а после винен релакс. Вкусът на широката мелнишка ... не се забравя.
Eternal light.
In the deepest
darkness a
whispering
voice describes
in a moment
the eternal recall
of a sensible
sound.
Francesco Sinibaldi
Представяме ви един изключително добър магазин за вина, в който ще намерите вино от редки сортове грозде с гарантирано качество на добра цена и безплатна доставка https://decanter.bg/shop/
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход