Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Станка Попова и съпругът й изработват басейни и СПА комплекси от 20 години. Започват да се занимават с това неусетно, след като са имали опит във водни инсталации и пречистване на води. Чрез фирмата си разработват редица интересни проекти по цял свят, като се стремят винаги да са в крак с най-новите технологии, а понякога и да налагат тенденции – като така наречения "СПА куб", който е тяхна разработка заедно с техни германски партньори.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
7 коментара
Е това ако не е реклама,здраве му кажи. Хубаво е "Капитал" да спре да публикува такива статии или поне да сложи някакъв маркер - "Платена реклама". То не бяха, какво и къде сме правили и все е върха, то не бяха най-подържаните басейни еди къде си. А пък това за комплекс "Леда" в София направо ме изуми - тия ходили ли са през лятото да видят каква е лудница и водата с какви петна от мазнотии е???
До коментар [#1] от "fitnesman1974":
бейби, със завист и фрустрация нема да доживееш и до 100 години... :)
Наскоро се върнах от такава спа-почивка (хамам с всякакви глезотии към него, масаж с вулакнични камъни и т.н.), най-важното е обаче изключителната чистота (здравето преди всичко) и професинален персонал, готов да угоди на клиентите.
Да, и най-хубавите СПА-процедури не могат да премахнат петната, които оставя завистта и фрустрацията!
Колкото е по-малко басейнчето в СПА по-добре.Големите басейни са само за лятото и то на открито.
"Колкото е по-малко басейнчето в СПА по-добре.Големите басейни са само за лятото и то на открито."
Не мога да повярвам...Жив бях, да съм съгласен поне веднъж и с теб!
Общо взето винаги ми е доста скучно и гнусливо и в най-луксозните СПА. А в България едва ли може да се има доверие на контрола върху хигиената и чистотата.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.