Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Веселин Славков, 20 г, козар
"Преди два дни качих горе на билото козичките, печеше слънце и беше толкова красиво, че се разплаках от щастие, не бях виждал такава гледка и беше много емоционално изживяване", ми обяснява 20-годишният Веселин Славков, който отглежда 79 козички в Тетевенския Балкан. Веселин не живее сам в старата къща в махала "Скрибътна", животните гледа заедно с баща си, но именно той става всяка сутрин в 5.30 ч., за да издои козите и после ги води из баирите на паша по цял ден.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
28 коментара
Много готини хора!
До коментар [#1] от "Камен":
Камене, а пък ти ми напомняш, че тази земя я тъпчат много идиоти!
Тези три истории показват, че има надежда. Надявам се само да не е станало прекалено късно.
Respect, Ема!
Емата е железна!!!
Това са истинските хора. Респект.
Така е, трябва от долу. Май има нужда от ново Възраждане. Блажена България с такива хора...
Hora:
Gordeia se s vas!
Pozdravi!
Извинявайте всички, не искам да политизирам нещата. Но само се представете, каква щеше да бъде България днес, ако онези идиоти не бяха отнели земята на хората и не ги бяха натъпкали в градовете с безумната си индустриализация. Ако оцелеем след този половин век тотална глупост, ще ни има.
А иначе, прекрасни истории за истински хора.
Поздрави за идеята!!!
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.