Новият брой:
Какво се случва в държавата

Пак ще се срещнем след 20 години

Предприемачи със собствени марки – за таланта да се задържиш срещу изпитанията на пазара, конкуренцията и времето

Ник Тодоров    ©  Александър Лазаров

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

7 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    denitza avatar :-?
    DeHu
    • - 3
    • + 74

Много харесвам статиите от този вид в "Капитал". Интересни са, образователни, мотивиращи и даващи надежда, че не всичко в България е изгубено.. Вижда се човешката история, рисковете, спадовете, възвишенията, иновацията, стремежа към мечтата на обикновените хора, които са намерили ниша и са се задържали в нея с години честен и усърден труд! Страхотно е! Желая на споменатите и всички други подобни на тях хора, успех и сила!!!

Нередност?
  • 2
    plamenhristov5 avatar :-P
    plamenhristov5
    • + 7

прекрасна идея за след великденските пости

Нередност?
  • 3
    pavla avatar :-P
    ПАВЛА
    • + 14

Много приятна статия. Всичките и части.

За "Контеса" ... скоро ми се наложи да търся 11-та поликлиника ... Намерих я, но след това теглих една на джипито си с репликата - що не ми каза, че е до "Контеса", ми се мотах да обикалям преките.

Нередност?
  • 4
    evolutionary avatar :-|
    evolutionary
    • + 14

Чудесна идея за статии. Много ми допадат. Да чуеш разказ от първа ръка на българските предприемачи винаги е интересно.

Нередност?
  • 5
    peter1946 avatar :-|
    Peter Stoychev
    • + 13

Дано повече хора разберат,че успехът зависи от тях. Да чакаш някой да свърши нещо за теб е МИРАЖ.

Нередност?
  • 6
    ralev_com avatar :-|
    Ralev.com
    • + 4

Всички истории бяха интересни.
    Благодаря, Капитал!

Нередност?
  • 7
    jqc51358105 avatar :-|
    Vassilena Mircheva
    • + 8

Жалко, че ще прозвуча като трол под хубаво написания материал, но "Парадокс" е далеч от добрите практики.
    Госпожа Монова има безспорен вкус, що се отнася до автори и заглавия, но избягва да плаща на преводачите и си позволява да мами културните центрове, които финансират преводи.
    Миналата година й се наложи публично да се извини в медиите на преводач, комуто заявила, че е направил лош превод, който не видял бял свят. Оказа се, че книгата е била "издадена" в три екземпляра, представени на културния институт, финансирал издаването.

Нередност?
Нов коментар