Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
"Май това, което правим, се нарича социално предприемачество." Така Станислав Вангелов, завърнал се от София към родния Чепеларе, определя дейността по актуалния си проект – временно споделено пространство, "където хората си почиват, докато работят".
Името на CoWorkation съчетава думите coworking и vacation и точно това създателите му желаят да предложат на клиентите с професии на свободна практика и с дейност от дистанция: съчетание между удобно място за работа с пълноценно прекараното свободно време насред природата.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
4 коментара
Тази философия не е лоша хич. Харесва ми понеже ще спаси бизнес пътуването. На днешно време технологиите са повече от достатъчни един човек да си върши работата без да има нужда да пътува. Това от една страна е добре за тези които не обичат да пътуват но от другата са тези като мен които пък много обичат и този стил на работа от статията много ми допада :)
Идеята е яка не защото пътуваш и откриваш ами защото работейки на едно и също място омръзва. Смениш ли обстановката след няколко месеца се отразява добре on your wellbeing..
Майната им на офисите, така се работи! :)
Така се почива сред природата и с приятни хора! Нека бъдем реалисти, това изобщо не е добър вариант за работа - слънцето свети в монитора и нищо не се вижда, седиш изгърбен на заради лаптопа, нямаш удобен стол, имаш много разсейвания и т.н. Общо взето никаква работа няма да свършиш.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.