Внимавай в картинката
Как се говори пред хиляди експерти и как се изготвя ефектна презентация, обяснява номинираният за топ лектор Борис Христов
Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Борис тъкмо се връща от Атланта, където е изнесъл две лекции на конференцията Microsoft Ignite – едно от най-големите технологични събития с над 25 000 посетители и 2200 долара входна такса. В първата е говорил за това как може да се създаде красива и интересна презентация, или как човек без дизайнерски умения да направи атрактивни слайдове на Power Point. Другата лекция е била за боравене с Microsoft Sway.
"Най-ефективният начин, за да се подготвя за говорене пред толкова много експерти, е да тренирам. Репетирам седмици преди представянето. Някои хора медитират, други се молят, трети си носят късмети, но всичко това няма значение, ако не са репетирали достатъчно", казва Борис с широка чаровна усмивка. На срещата ни идва облечен е със спортно елегантна риза и панталон. "Важното е да ми е удобно, това е и принципът, който спазвам, когато си подбирам дрехи за лекции – достатъчно е другото напрежение, не трябва да има ни най-малко неудобство от облеклото."
Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
14 коментара
Very interesting and useful.
Наистина е много добър!
Това добре, но интернет презунтацията на фирмата му куца. Исках да разгледам портфолиото, но чаках, чаках и най-накрая ми писна.
Благодаря! До коментар [#1] от " abz37490354 ":
Благодаря, благодаря! Били сте на мое/наше събитие? До коментар [#2] от " Nixonanim ":
Здравейте! Можете ли да проверите отново и ако имате проблеми да ми пишете на [email protected]. Ще го адресирам директно с компанията, която управлява сайта ни и ще ги помоля да обяснят какво се е случило. Поздрави, Борис До коментар [#3] от " султана глаушева ":
Привет,
Писах на мейла. Надявам се да съм била полезна.
До коментар [#6] от "Boris Hristov":
Вижте №7
Както сами видяхме - бяхте доста полезна, за което благодаря за пореден път! До коментар [#7] от " султана глаушева ":
За нищо, удоволствието беше мое. Успехи в начинанията!
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.