Мастър кеф
Кулинарните курсове за непрофесионалисти са не просто мода, а подправка за добър начин на живот


Емил Дилкин

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
За да стигнем до конкретиката на кулинарните курсове, трябва да минем през здравословното хранене. Защото то е голямата работа. Редом с него върви и тенденцията за приготвянето на храната вкъщи (за да е и здравословна). Тогава идват телевизионните предавания, блогове, книги и списания, които ни показват колко лесно е да готвиш. И ако поне веднъж сте претърпявали неуспех в претворяването на видяното по телевизора, знаете, че няма как да зададете въпроса "защо" на синия екран. Да си дойдем на думата – кулинарните курсове. Много по-полезни от телевизионното предаване, много по-интересни и живи от блога.
Нека направим уговорката още сега: тук разглеждаме само готварските курсове за непрофесионалисти. Това означава, че след края на заниманията няма да си тръгнете с диплома на готвач. Но чарът им е във вероятността да срещнете това, което винаги сте мечтали да бъдете – хора, сложили точка на определен период от живота си и стъпили на пътя на готварството.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход