Наръчник за бавен сладолед

Как да си направим домашен сладолед

Shutterstock    ©  Shutterstock

Приготвянето на сладолед е наука и изкуство, което индустриалното производство убива. Все по-масово се работи с готови бази, плодови пюрета и сухи смеси, което за съжаление променя практиките дори в Италия. Майсторите се измориха и откриха по-лесни и удобни начини.Днес почти никой не иска да чисти череши на ръка, старомодното занаятчийство не влиза в бизнес плана на повечето джелатерии.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове