Всички в кухнята

Как да пазаруваме, какво да готвим и откъде да черпим кулинарно вдъхновение

Shutterstock    ©  Shutterstock

Бързо развиващата се пандемия от коронавирус ни заключи по домовете за неопределено време и ни отне свободата да се събираме, включително да посещаваме кина, театри и заведения. Ресторантите по света затвориха, като много от тях едва ли ще се съвземат от тази криза. Снабдяването с храна се върна до базовата си градска форма - да пазаруваме често, разумно и да приготвяме храната си сами.

Далеч не всеки умее или обича да готви, а когато му се налага да го прави всеки ден, идеите бързо се изчерпват. За повече вдъхновение прибягваме до опита на няколко готвачи, които благородно започнаха да готвят онлайн пред гладната за насоки публика. Както наскоро някой отбеляза, когато тази история приключи, всички ще сме готови да влезем в Masterchef.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    atanasovuk avatar :-?
    Атанас Атанасов

    Зная, че джинжифила е изключително полезен, особено в сезона на грипа. Той също така е и много приложим в кулинарията, особено в азиатската и индийската кухня.
    Ако някой все още се чуди за неговите здравословни ползи и приложения в кухната, нека прочете тази статия на, която попаднах в мрежата: https://www.jenskisviat.com/zdrave/zdravosloven-li-e-dzhindzhifila/

    Нередност?
Нов коментар