

Кристина Николова

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Бързо развиващата се пандемия от коронавирус ни заключи по домовете за неопределено време и ни отне свободата да се събираме, включително да посещаваме кина, театри и заведения. Ресторантите по света затвориха, като много от тях едва ли ще се съвземат от тази криза. Снабдяването с храна се върна до базовата си градска форма - да пазаруваме често, разумно и да приготвяме храната си сами.
Далеч не всеки умее или обича да готви, а когато му се налага да го прави всеки ден, идеите бързо се изчерпват. За повече вдъхновение прибягваме до опита на няколко готвачи, които благородно започнаха да готвят онлайн пред гладната за насоки публика. Както наскоро някой отбеляза, когато тази история приключи, всички ще сме готови да влезем в Masterchef.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
1 коментар
Зная, че джинжифила е изключително полезен, особено в сезона на грипа. Той също така е и много приложим в кулинарията, особено в азиатската и индийската кухня.
Ако някой все още се чуди за неговите здравословни ползи и приложения в кухната, нека прочете тази статия на, която попаднах в мрежата: https://www.jenskisviat.com/zdrave/zdravosloven-li-e-dzhindzhifila/
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход