Един ден на... Васил Арнаудов

Съвместен проект на Capital Light, 12 Magazine и BMW

от Капитал
12790 прочитания

Съвместният проект на Capital Light, 12 Magazine и BMW ще ви представи как минава един ден на трима български бизнесмени и ще отговори на въпроса защо новият кросоувър BMW X6 2015 с първото в света Sports Activity Coupe е кола с мъжествен стайлинг, агресивна позиция и идеално подхожда на бизнесмени с активен начин на живот.

 


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

3 коментара
 • 1
  antenor1968 avatar :-|
  antenor1968

  ..... Аз съм честен и коректен човек не само в бизнеса, а и в живота – за мен това е много важно. Искам думата ми да тежи повече от договори, оферти – затова не давам празни обещания, но когато обещая нещо, ще направя всичко възможно да го изпълня. Затова и девизът ми е: "Обичам повече да работя, отколкото да говоря.".....Моля Ви, Господин "честни" и "добри" човече покажете тази статия на отдел механизация на Вашата така просперираща фирма...Искам и журналисти от Капитал да са там и да снимат реакцията на момчетата, които не си получават заплатите, а само празните обещания на Господин Бизнесмена с НОВАТА Х-6 -ца. Има хора, от шофьорите, които от септември месец не са получавали заплатите си...това са цели 9 месеца..през това време на месец им дава по някакви стотина лева веднъж месечно, колкото да имат за да ходят на работа....Знам го това, защото един от тези шофьори е моят брат, който вече е с разклатено здраве от нерви и притеснения...В момента тези момчета се намират на обект на Либхер в Пловдив и там атмосферата е изключително нажежена.Всеки журналист може да отиде и да разговаря с тях, естествено ако не държи престижа на г-н Васил Арнаудов да бъде оронен...Статии като тази се пише много лесно, особено ако е платена добре, но тези момчета нямат възможност да го направят и ще разчитат ма милостинята на своя работодател....

 • 2
  mmeezzoojj avatar :-|
  mmeezzoojj

  Пълен палячо!!!
  Голям "бизнесмен и общественик", снима се до лъскавата си кола все едно никой не знае, че служителите му не взимат заплати по 6 месеца и не се разплаща с подизпълнителите си.

  Най-потресаващото е, че вместо Капитал да го посочи с пръст като поредния некоректен "бизнесмен" (той не е бизнесмен, а измамник), те публикуват платен репортаж със снимки все едно четем сп. Блясък - Тъжна история

 • 3
  antenor1968 avatar :-|
  antenor1968

  Няма такава наглост.....А и съм изключително отвратена от журналистите които са направили тази статия и от самият вестник....Значи всичко за което се пише в тази медия от тук не е истина и е пълна боза... Още един жълт вестник със сериозно и респектиращо име!!!


Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход