Питаме ви: Как се справяте

Какви са вашите стратегии да се адаптирате към новото нормално. Разкажете ни, като попълните анкетата на "Капитал"

Shutterstock
Shutterstock    ©  Shutterstock
Shutterstock
Shutterstock    ©  Shutterstock

В Германия покрай пандемията става все по-популярен тренда на т.нар. fake commute - в часовете от деня, в които обичайно хората би трябвало да пътуват от вкъщи към офиса и от офиса към вкъщи, излизат да тичат, да карат колело или просто обикалят с колата си. Това им помага да се настроят за почивка и да "отбележат" края на работния ден пред компютъра от дивана или бюрото вкъщи.

"Капитал" пита как се справяте с балансирането на работа и личен живот по време на пандемия. Със следващите няколко въпроса искаме да разберем какви са вашите стратегии да изключвате, да се пренастроите за почивка, когато офисът ви е вашият дом. Питаме ви още кои бяха вашите спасителни пояси през тази година на несигурност, тревога и стрес.

Вашите отговори ще ни помогнат да направим споделен ресурс с идеи за това как да се грижим за себе си и да организираме живота и работата си по-добре в "новото нормално". Каквото и да е то.

* Попълнете отговорите си в анкетата тук или директно във формата по-долу. Благодарим предварително на всички, които биха отделили от времето си, за да отговорят на въпросите ни:

Още от Капитал