Домашно кино

Какво ново в стрийминг платформите

Val

В продължение на десетилетия холивудският актьор Вал Килмър заснема личния и професионалния живот - още от детството, когато прави 16 мм домашни филми с братята си, през златното време на на блокбастърите Top Gun и The Doors, сватбата му с Джоан Уоли до борбата му с рака на гърлото, която към днешен момент го е оставила със силно редуцирани способности да говори.

Режисьорите Тинг Пу и Лео Скот събират стотиците документални часове и създават суров биографичен филм, в който преживяваме един живот, изпълнен с крайности, страст, изкуство и талант.

Премиера, Amazon Original Movie, 6 август

Hit & Run

Израелско-американската продукция ни потапя в историята на Сегев Азулай (Лиор Раз) - щастливо женен мъж, чийто живот се преобръща, след като съпругата му е убита при наглед случаен пътен инцидент в Тел Авив. Шофьорът е избягал от местопрестъплението, но съпругът се зарича да намери убийците и да си отмъсти, но по пътя трябва да се изправи срещу собственото си минало и това на съпругата си, за да разкрие истината зад убийството. А колкото повече рови назад, толкова повече неподозирани неща разбира...

Премиера, Netflix, 6 август

Ел връзки: Поколение отвъд етикета II

Продължение на драматичния сериал, определян като истинска революция за едно поколение. Дженифър Бийлс, Лейша Хейли и Катрин Мениг се завръщат в оригиналните си роли, а към тях се присъединяват нови лица, които да представят ЛГБТ хората. Темите засягат любовта, раздялата, секса, успехите и неуспехите в Лос Анджелис.

Премиера, HBO GO, 9 август

Пред микрофона на Боб Костас I

Легендарният водещ Боб Костас с нова поредица задълбочени интервюта с големите имена в спорта, шоубизнеса и културата, както и дискусии, свързани с актуални спортни теми.

Премиера, HBO GO, 4 август

Дивият Китай с Рей Миърс

Международно известният британски изследовател се отправя към една от най-големите страни в света, за да изследва седем различни региона и да покаже знакови, но не толкова известни животински видове там. В поредицата от седем части ще разберете, че има по-малко от 2000 панди, които живеят в дивото; снежният леопард може да скочи на височина до 15 метра; чипоносата маймуна се е приспособила към разредения въздух с напълно неподвижен сън и други интересни факти за специални животни и куриозни случки.

Премиера, Viasat Nature, 8 август, 15:15 ч., излъчване всяка неделя

What If?

Анимационен сериал - антология за вселената на Marvel и феновете й, в която познатите герои се оказват в малко по-различни ситуации и други вариации на реалността. Например Пеги Картър заема мястото на Капитан Америка, принцът на Уаканда Т'чала обикаля Космоса като новия Стар Лорд, а Отмъстителите са други. Поредицата е озвучена от актьорите, които изпълняват ролите на супергероите в игралните филми и сериали на Marvel.

Премиера, Disney+, 11 август

Още от Капитал

Домашно кино

Домашно кино