Домашно кино

Какво ново в стрийминг платформите

Annette

Романтично-драматичният мюзикъл на френския режисьор Леос Каракс (Holy Motors), по история и музика на британското дуо Sparks откри тазгодишния 74-ти филмов фестивал в Кан. Романтичната трагедия, посветена на любовта и славата, се развива в нашето съвремие в Лос Анджелис. Хенри (Адам Драйвър) е стендъп комик, който се влюбва в Ан (Марион Котияр), световноизвестна оперна дива. Те се превръщат в звездна двойка, но с раждането на първото им дете, Анет, животът им се преобръща с главата надолу.

Премиера, Amazon Original Movie, 20 август

The Chair

За публиката тя дълго време беше Ийв Поластри от Killing Eve, но вече я посрещаме в друг образ. В новия драматично-комедиен сериал на Netflix актрисата Сандра О. е Джи Йон-Ким - наскоро назначена за ръководител на факултета по английски език в престижен университет. Като жена тя ще бъде изправена пред редица предизвикателства на фона на усложнения си семеен живот. Изпълнителни продуценти са създателите на "Игра на тронове" Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс.

Премиера, Netflix, 20 август

Sweet Girl

В този нов екшън-трилър Джейсън Момоа е силно страдащият съпруг Рей Купър, който обещава справедливост срещу фармацевтичната компания, отговорна за изтеглянето на потенциално животоспасяващо лекарство точно преди жена му да почине от рак. Рей е решен да изобличи действията на компанията, но междувременно трябва да спаси себе си и дъщеря си Рейчъл (Изабела Монер) от преследване с фатален край.

Премиера, Netflix, 20 август

Нарковойни: Мафията

Почти 1 милион американци са починали от свръхдоза, а броят на наркозависимите продължава да расте. Новите шест едночасови епизода на поредицата изследват ролята на мафията в създаването на проблема с наркотиците в САЩ - от прокарването на нови пътища за трафик до убиването на опоненти.

Премиера, National Geographic, всеки вторник от 23:00 ч.

Още от Капитал

Домашно кино

Домашно кино