Домашно кино

Какво ново в стрийминг платформите

Army of Thieves

Игрална предистория на Army of Dead, зомби екшъна на Зак Снайдър ("300", "Пазителите", "Човек от стомана", "Батман срещу Супермен", "Лигата на справедливостта" и др.) Основният персонаж в него вече ни е познат: Людвик Дитер е банков касиер в малък град, вербуван от мистериозна жена да се присъеди към екип престъпници. Те се отправят към Лас Вегас, за да осъществят обира на века. Но проблемът им ще се окаже не полицията, а отприщилият се зомби апокалипсис. Режисьор на филма е Матиас Швайгхьофер (The Break Up Man), изпълняващ и ролята на главния герой. Снайдър е също така копродуцент.

Премиера, Netflix, 29 октомври

Власт и пари

Драматичен филм от Великобритания, чието действие се развива в средата на 80-те години. Джъд Лоу влиза в ролята на амбициозния и успешен бизнесмен Рори, който заедно със съпругата си Алисън (Кари Кун) и двете им деца се преместват от предградията на Америка в английска провинция. В родината си той вижда шанса да спечели големи пари, но скоро семейството заплашва да се срине под тежестта на непосилен начин на живот и нарастваща изолация.

Премиера, HBO, 31 октомври, 21:00 ч. и в HBO GO

Hypnotic

В края на октомври стрийминг платформите акцентират на продукциите, свързани с празника Хелоуин, а именно хоръри и ужаси. В този жанр е новото филмово заглавие на Netflix, което ни запознава с Джен (Кейт Сийгъл), преживяла серия травматични събития. Тя трудно се справя с ежедневните си задължения, затова приема съвета на приятелка и започва да посещава известния психотерапевт д-р Мийд. Той работи с методите на хипнозата, която обаче използва не за лечение, а за манипулация и контрол върху пациентите си.

Премиера, Netflix

Още от Капитал