Домашно кино: "Сексът и градът" и други премиери

"Просто ей такa", нова глава от "Сексът и градът"

Продължение на популярния сериал, който проследява Кари, Миранда и Шарлот, докато се ориентират в сложната реалност на живота и приятелството на едни жени на прага на 50-те. За съжаление емблематичната четворка се смалява до тройка, защото в новата поредица липсва Саманта, в чийто образ влизаше актрисата Ким Катрал. Новите епизоди компенсират с участието на Сара Рамирес ("Анатомията на Грей"), Сарита Чоудхури ("Кама сутра: приказка за любовта"), Никол Ари Паркър ("Буги нощи") и Карън Питман (The Morning Show).

Премиера, HBO GO, 9 декември

Money Heist

Този криминален сериал се нарежда сред най-добрите испански поредици изобщо, а славата му постепенно стана международна. Предстоят последните му пет епизода, в които ще видим как Професора се завръща при съмишлениците си в Банката на Испания, докато тя е обградена от всички страни с въоръжена полиция.

Премиера, Netflix, 3 декември

14 Peaks: Nothing Is Impossible

Документален филм за изключителния непалски алпинист, носител на множество световни рекорди, Нирмал Пурджа. Лентата е посветена на забележителното му постижение - изкачването на 14-те осемхилядника само за 190 дни преди две години.

Премиера, Netflix

Още от Капитал

Домашно кино

Домашно кино