Михалчо, дай порция пържени жабички!

Пловдив е кулинарното сърце на България. Старите кръчми, бирарии и ресторанти са възпитали вкус, който остава и до днес

Ресторант "Хеброс"    ©  Цветелина Белутова
Всичко за Пловдив може да откриете в специалната секция на Капитал.

Мине се, не мине седмица и всеки уважаващ себе си столичен гурман или обикновен чревоугодник усеща настойчив вътрешен подтик да се качи на колата и да иде в Пловдив за уикенда, за да похапне добре.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар